Backstreet Girls trenger DIN pengehjelp til rockedokumentar

Backstreet Girls er et av de lengstlevende og mestlevende bandet i Norge, og har vært toneangivende innen boogierock siden bandet ble startet i 1984. Nå kan det se ut som om det hardtarbeidende bandet får en dokumentar, finansiert – forhåpentligvis – av fansen.

Produsentene crowdfunder filmen blant annet ved å selge billetter til premierefesten for 50 euro, lodde bort gitarist Petter Baarlis kunst (som ble solgt ut på to timer da han stilte ut på Mr. Pizza (!) på Torshov i fjor) «i gigaformat» for 16 euro, og ved å lodde bort muligheten for å vinne en signert gitar for 16 euro (Baarli hevder i klippet under at han har så mange gitarer at kona må ha skoene sine i fryseren. ROCK!). I tillegg kan man melde seg som sponsor for den nette sum av 1000 euro. Vi anbefaler seff alle fire, pluss at dere kjøper en øl til Baarli, vokalist Bjørn Müller, trommeslager Martin H-Son og bassist Dan Thunderbird neste gang dere ser dem på byen.

Sjekk ut en slags trailer til filmen under, og gi penger til sommerens beste formål HER.

X