Verdens mest suksessfulle DJ er tilbake!

DJ Khaled er tilbake og har vært igjennom MYE siden sist.

b
a

Verdens mest suksessfulle DJ er så full av suksess at han tidligere har blitt syk av det. Ihvertfall mistet han litt skjegg for noen år siden.

serpåklokka

Mye har skjedd siden 2013, og DJ Khaled skulle ønske han hadde tid til å fortelle deg om all driten han har vært igjennom og all dritten han tenker på. Du hadde blitt lamslått av reisen DJ Khaled har dedikert seg til, for folket, og for å lage de beste slagerne noensinne. 

tenkerpådrit

DJ Khaled vil inspirere verden til å jobbe hardt, til å ta vare på familiene sine, OG til å glorifisere suksess.

champagnespo

Khaledvilinspirereverden

inspirasjon

Han har forsikret seg om at musikken hans er skreddersydd og skapt for gatene. Det er det virkelige liv, det er ekte situasjoner. I det øyeblikket du vet at gatene klikker i vinkel og blir helt kokos bananas på grunn av en ny DJ Khaled-slager. 

Forgatene

Han vil inspirere verden til å være stor og flott, til å jobbe hardt. Fra hans åttende album (ja, du leste riktig; hans ÅTTENDE studioalbum), titulert: I CHANGED! A LOT! 

changed

ALOT

Han har forandret seg, han har vært veldig dedikert til å gå på gymmen for å gymme. Han har gått ned 31,7 kilo. Han forandrer seg. Han jobber hardere og smartere, og tar enda større avgjørelser. Lene Alexandra, eat your heart out, det er DJ Khaled som har gått igjennom en forandring. Han har forandret seg. MYE. Og når man forandrer seg for å være stor og flott, forblir man ekte. Og DJ Khaled kommer ALDRI til å gi seg fordi han lager den beste forbanna musikken.

stuper

Se <3 DJ Khaled <3 hylle seg selv: