Verdens mest suksessfulle DJ er tilbake!

Verdens mest suksessfulle DJ er så full av suksess at han tidligere har blitt syk av det. Ihvertfall mistet han litt skjegg for noen år siden. Mye har skjedd siden 2013, og DJ Khaled skulle ønske han hadde tid til å fortelle deg om all driten han har vært igjennom og all dritten han tenker på. Du hadde blitt lamslått av reisen DJ Khaled har dedikert seg til, for folket, og for å lage de beste slagerne noensinne.  DJ Khaled vil inspirere verden til å jobbe hardt, til å ta vare på familiene sine, OG til å glorifisere suksess. Han […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X