Tungvektsbokser fikk nok av nettroll og ga ham juling

Det finnes mange måter å håndtere nettroll på. I dag på Manifests nettsider har for eksempel Eivind Trædal benyttet seg av det skriftlige virkemiddelet satire og tar seg en grunnlovsjubileumsmotivert runddans med dem. En annen strategi kan være å ignorere dem. Men hva gjør du når det ikke funker? Kan for eksempel en god dose juling – innen forholdsvis ordnede former – være noe? I forrige uke utfordret tungvektsbokseren Deontay Wilder Charlie Zelenoff til en boksekamp. Det gjorde han etter at Zelenoff hadde trakassert Wilder på nett og sms over de siste tre årene. Zelenoff hadde blant annet truet Wilders […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.