Søndag Summarum: Northug stjeler oppmerksomheten fra unge single kvinner

Ukas prisutdeling: Gullruten! Kjendisene festet i Bergen! Rød løper! MinMote-Sonja digget ALLE antrekkene bortsett fra kjolen til Anne Rimmen! WTF, var ikke den lekker a, Sonja? Vi har ikke tv her i våre redaksjonslokaler på Tjuvholmen grunnet at vi er i Berlin for tiden, og fikk følgelig ikke sett prisutdelingen, men det var vel hu derre masete Kongsvik-dama som stakk av med alle prisene som vanlig? Ukas støtte: Tøff uke for Northug, men hva har man vel venner til? Ukas helgardering: Mens man venter på fakta i en sak som Northug-kræsjen, kan det være en OK tidtrøyte å analysere det lille man alt vet. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.