Søndag Summarum: Gode, men ubekreftede kjendisvenner

Ukas kjendisvenner: Kjendisvenner, deriblant Tone Damli (Aaberge, red.anm), slår ring om Maria Mena og Eivind Sæther etter bruddet, melder VG i ukas mest fascinerende kjendissak. Faksimile: vg.no Saken er utelukkende basert på kommentarene på Sæthers facebook-status om bruddet, som VG alt hadde gjengitt i sin helhet i en egen sak. Ringen slås i form av at Tone Damli (Aaberge, red.anm), og vi siterer VG: “viser sin sympati på enkleste vis, med et hjerte (<3)”. Kjekt nok å vite i seg selv det, MEN VENT, det er masse mer: Faksimile: vg.no Og sånn fortsetter det. En del kommentarer til, deriblant et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X