Balkanfilm på cinemateket: Vegetarian Cannibal og andre forventede highlights

Historiske tilbakeblikk pakket inn i fasjonable kostymer, blomstrende romantikk og utilgivelige handlinger; årets Balkan New Film-festival på Cinemateket i Oslo tilbyr et utvalg vidt forskjellige filmer, satt i ulike historiske kontekster, fra Det osmanske rikets fall til den blodige oppløsningen av Jugoslavia. I programmet nevnes skrekk og romantikk, men forvent ikke å bli skremt eller romantisert på samme måte som under en fredagsforestilling på Oslo-kinoene. When Day Breaks (Fredag 9. Mai) Først ut i programmet er When Day Breaks, en film av Goran Paskaljevic, en ringrev i serbisk filmindustri. Paskaljevic har oppnådd betydelig annerkjennelse internasjonalt, med to Gullbjørn-nominasjoner og en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.