The Plastics er bandet der alle har operert seg for å ligne på kjendiser

Toby Sheldon (33) har ifølge venner aldri vært spesielt opptatt av Justin Bieber, men han har allikevel foretatt flere plastiske operasjoner for å ligne så mye som mulig på den lille canadiske rakkeren. Ifølge Sheldon selv har det å gjøre med at han rett og slett ble sjalu da Justin slo igjennom.

Sånn kan det gå – Sheldon er ikke mindre driftig enn at han har samlet et slags superband av folk som er så koko at de har tatt operasjoner for å ligne på kjendiser. Der har han fått med seg Kitty Jay som har tatt sikte på å bli en forholdsvis nekro versjon av Jennifer Lawrence og Venus D’Lite, som ligner på noe som ligner på noe som skal ligne på Madonna. Resultatet er låta (og bandet) The Plastics – og, det er ikke noen pen måte å si dette på, fyttihælvette for noen bedritne greier.

«Are you one of the boring people who don’t wanna be beautiful? Because anyone can be beautiful when you’re made of plastic!»

I teksten som ledsager youtubevideoen sørger The Plastic for å takke kirurgene sine. Vi i NATT&DAG vil heller takke The Plastics for å være et av de sikreste forbanna endetidstegnene vi har sett noen gang.  Nå kan beistet i grunnen bare komme. Her kan du forresten lese om sykdommen Celebrity Worship Syndrome. Og her er litt info om dommedag.

X