Flekken: Naturens naturlige nattklubb

I DAGENS klubbsamfunn representerer skogen en potensiell flekk for klubb i sommervarmen. «Skogsrave» eller «forest raves», som det er mer utbredt å si, er en skogsfest med et fokus på elektronisk musikk, som også er en møteplass for lidenskapelige mennesker med øre for samme musikksjanger, oppdagelsesforventninger og en viss interesse for å føle seg fri i naturen. I mars debuterte GIRLS-skuespiller og skaper Lena Dunham i USAs største sketsj-baserte TV-show Saturday Night Live. En av sketsjene hennes var en parodi på tv-serien, der Dunham spilte «Eve» i en moderne versjon av «Adam & Eve». Fengslet av grønne omgivelser danser hun […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.