Flekken: Naturens naturlige nattklubb

I DAGENS klubbsamfunn representerer skogen en potensiell flekk for klubb i sommervarmen. «Skogsrave» eller «forest raves», som det er mer utbredt å si, er en skogsfest med et fokus på elektronisk musikk, som også er en møteplass for lidenskapelige mennesker med øre for samme musikksjanger, oppdagelsesforventninger og en viss interesse for å føle seg fri i naturen. I mars debuterte GIRLS-skuespiller og skaper Lena Dunham i USAs største sketsj-baserte TV-show Saturday Night Live. En av sketsjene hennes var en parodi på tv-serien, der Dunham spilte «Eve» i en moderne versjon av «Adam & Eve». Fengslet av grønne omgivelser danser hun […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X