NATT&DAG kommer i buksene dine

NATT&DAG lanserer nå en helt egen app med brask OG bram. Vi sier som en klok dame en gang sa: Be in the know, yo, fra FOMO til YOLO: Skaff deg NATT&DAGs byguide på mobil!  Last ned til ifonen eller androiden din i dag og få mer ut av byen din, om du så bor i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger. 100 prosent gratis er det også. Hvem spiller på Brukbar i Trondheim i helgen? Noen kunstutstillinger å få med seg i Stavanger? Hvilken film burde du se på kino i Bergen denne uken? Hvor i Oslo burde du gå hvis du digger nedstemt, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X