Foto: Lisa Bjorheim

NATT&DAG og Slottsfjell inviterer til sommerfest!

Finn frem vannsprederen og kotelettene, det er sommer! Årets første offisielle sommerhelg starter med at sommerutgaven av NATT&DAG slippes løs på gata. Og inni seg har den en Slottsfjell-baby! Dette feires med en skikkelig bakgårdsfest på Gudruns fredag 6. juni. Boska spiller!  Jon-Eirik Boska er blant bevisene på at det stadig strømmer mye sunt og friskt blod i årene på den norske elektroniske scenen – og at den er kjent for å koble ideer som sprenger sjangre og begreper. Melodiøse og teksturbaserte produksjoner, der han blander stilarter for å oppnå sin egen hypnotiserende signatur-sound. Boskas fengende riff og kløktige perkusjonsmønster har blant annet høstet ros hos […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X