Motemåneden: Drikkekravene til en homsediva og andre ting som er vanskelig å tilfredsstille

Månedens magasin: Costume-redaktør selger leilighet via eget interiørmagasin og får kjeft av alle! Umusikalsk, sier lederen av presseforbundet. Ikke anstendig, sier førsteamanuesis i journalistikk. For 5,6 mill får du hvertfall «magiske rom, fylt med fuglekvitter og atmosfære». Åneeeei, der tråkket også vi i promosalaten. Ja, ja. All pr er god pr. Månedens magasin 2: Kvinnemagasinet Henne ga denne måneden ut et eget «anti-age spesialblad» og guider deg entusiastisk gjennom skjønnhetsjungelen av tannbleking, botoxbehandling, stamceller og sprettrumper. Magasinet får kjeft, som vanlig av Dagbladet og «norske kjendiskvinner» – Marthe Valle, Gabrielle Leithaug og Linnea Myhre. Sjefsredaktør Laila Madsö tar det hele […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X