Motemåneden: Drikkekravene til en homsediva og andre ting som er vanskelig å tilfredsstille

Månedens magasin: Costume-redaktør selger leilighet via eget interiørmagasin og får kjeft av alle! Umusikalsk, sier lederen av presseforbundet. Ikke anstendig, sier førsteamanuesis i journalistikk. For 5,6 mill får du hvertfall «magiske rom, fylt med fuglekvitter og atmosfære». Åneeeei, der tråkket også vi i promosalaten. Ja, ja. All pr er god pr. Månedens magasin 2: Kvinnemagasinet Henne ga denne måneden ut et eget «anti-age spesialblad» og guider deg entusiastisk gjennom skjønnhetsjungelen av tannbleking, botoxbehandling, stamceller og sprettrumper. Magasinet får kjeft, som vanlig av Dagbladet og «norske kjendiskvinner» – Marthe Valle, Gabrielle Leithaug og Linnea Myhre. Sjefsredaktør Laila Madsö tar det hele […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.