Miks og mas: JSN / Jonas Wiik

Da er det på tide å avduke en ny spalte som sparker helgen i gang. Annenhver uke presenterer vi mikser fra både nasjonale og internasjonale DJs, de stilles også til veggen med fire-fem spørsmål. Jonas Wiik, bedre kjent som JSN har konstruert den første miksteipen i serien, og vi har fått svar på fire spørsmål som visker vekk våre underliggende tanker som ikke kan stilles over DJ-boksen mens han spiller. Går rett på sak, jeg. Det ryktes i gaten at du er en pappa? Hvordan i alle dager kombinerer du familieliv med utelivsjobbing? - Kjæresten min og jeg deler på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X