Macklemore anklages for jødehets

Macklemore er av  typen som egentlig ikke kan gjøre noe som helst galt, men i helgen havnet likevel Seattle-rapperen – kjent for å støtte alle åpenbart positive kampsaker – i uventet negativt rampelys takket være det som bare kan beskrives som et noe snodig kostymevalg. Under en hemmelig konsert i hjembyen dukket «Same Love»-superstjernen nemlig opp i en parykk, løsskjegg og en stor krokenese, som vanskelig kan bortforklares som noe annet enn den stereotypiske karikaturen av en jøde. Reaksjonene har selvfølgelig ikke uteblitt – blant annet på Twitter, hvor den en gang så udiskutable rapkongen av politisk korrekthet nå både […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.