«Det beste er at man slipper å kle på seg hele tiden!»

I anledning den norske sommerens alltid like hyggelige debut, disker vår udiskutable souldronning opp med en humørspredende hyllest til sola, som ifølge Sisi selv velsigner henne med ekstra positive bivirkninger. - Det beste med at sola kommer er at man slipper å kle på seg hele tiden! Pluss at huden min går fra brun til GULL! «The Sun» er hentet fra Sisi sitt kommende debutalbum Don´t Fall In Love, som slippes via Knirckefritt/Universal 20. juni.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X