CreepShield: Finn ut om Tinder-daten din er en sexforbryter

Er du litt usikker på om Tinder-daten er enda litt galere enn de helsprø bildene fra turen til Kilimanjaro og/eller nyttårsaften på Rakkestad grendehus med gutta? Fortvil ikke; Creepshield er løsningen! Siden hevder at den kan gjenkjenne seksualforbrytere sine profilsider hos datingnettsteder gjennom å bruke teknologi som kjenner igjen ansikter. Kort sagt  sammenlikner siden profilbilder hos Facebook, Tinder, Grindr etc. med bilder fra et arkiv med omlag 450 000 registrerte sexforbrytere. Grunnlegger Kevin Alan Tussy har uttalt at siden er laget for å gjøre nettdating tryggere. La oss se nærmere på hvor godt dette funker. Vi begynner med en ganske […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.