Foto: Lisa Bjorheim

Bildeserie fra Hove og NATT&DAGs slippfest på Blå

Vi inviterte til eksklusiv feiring av Hoves 2014-program, en skål for plakaten og ikke minst finlesning av NATT&DAGs maiutgave. Blå var stappa. André Bratten spilte. Proviant Audio spilte. Cezinado spilte. La Vallette spilte. Shari Vari spilte. Det var fullt, det var gøy og mellom alt greide vi til og med å ta noen bilder! [nggallery id=789]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X