Foto:

Smil & Gift møter Kaja Gunnufsen

[6] Hva faen, Kaja? – Hehe. Ja, hva faen? [1] Nei, sånn serriøst: Hva FAEN er greia med at du får så gode anmeldelser? – Jeg vet ikke! Det kom litt overraskende på meg. Jeg har hatt en god produsent, da. Også har jeg kanskje noe å melde? [1] Men har du EGENTLIG det? Er det fortjent? – Jeg kan ikke svare subjektivt på det, men det var i hvert fall ikke forventa. Jeg trodde det skulle være mer splittede meninger, men jeg har lagt mye tid i det, så... Ja? Ja, jeg synes det er fortjent. [6] Årets beste […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X