Scener fra en åpenbart helt jævlig parmiddag

Lørdagskvelden var her. Noen ble lottomillionærer. Andre satt og så på at noen ble lottomillionærer. Noen få mennesker skrudde av TV'en for å slippe ekte venner av kjøtt og blod inn i stua - i den grad de fremdeles hadde slikt. Ekte venner av kjøtt og blod, altså. TV-hadde de jo selvsagt. Dyre flatskjermer, 57 kanaler og ingenting på. Kyllingen sto i ovnen. Det ringte på. Verten buzzet dem inn. Det tok et minutt. Et til. Han ga dama si, vertinnen, et spørrende blikk og gikk ut i oppgangen. Der sto skribenten, den gamle vennen han ikke hadde sett på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X