Krimkos i påskemørket: 5 «true crime»-anbefalinger

        "Helter Skelter", Vincent Bugliosi Tja nei, man kan kanskje sette et LITE spørsmålstegn ved den eventuelle sannhetsgehalten i en bok om Manson-familiens "herjinger" når den er skrevet av stadsadvokaten som sendte gjengen i fengsel (selv om Wikipedia ikke gidder det i sin ganske ræva artikkel om boken) - men faen heller, historien er jo ganske fresk LIKKAVÆL? Rovmord av gravide skuespillerdamer, sier du? Beach Boys-subplots, kanskje? Spik spenna gærne hippiejævler med kniv og gønner? Slutten på sekstitallet både kronologisk og, eh, metafysisk? Du liker jo å meske deg i litt tung elendighet? Det er jo påske? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X