Kanye-yndling og produsentlegende til Kastellnatt: Vinn billetter!

Det er ikke hvilke som helst rosiner i pølsa vi får servert når Slottsfjells klubbprogram nå er helt klart: Kanye West-favoritten Evian Christ har fulgt opp en lysende klubbkarriere med å produsere på Kanyes "Yeezus", og nylig kom nyheten om at Kanye velger seg unge Evian for videre samarbeid på neste skive. Til dypet under Slottsfjellet kommer også hitprodusenten Just Blaze, en av de mest anerkjente aktive produsentene innen hiphop i dag, med tonnevis av hitlåter for blant andre Snoop Dogg, Eminem, Rihanna, Jay-Z og Kendrick Lamar på CV'en. Norske Boska har siden sin forrige Kastellnatt-opptreden gitt ut en EP på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X