Kanye-yndling og produsentlegende til Kastellnatt: Vinn billetter!

Det er ikke hvilke som helst rosiner i pølsa vi får servert når Slottsfjells klubbprogram nå er helt klart: Kanye West-favoritten Evian Christ har fulgt opp en lysende klubbkarriere med å produsere på Kanyes «Yeezus», og nylig kom nyheten om at Kanye velger seg unge Evian for videre samarbeid på neste skive. Til dypet under Slottsfjellet kommer også hitprodusenten Just Blaze, en av de mest anerkjente aktive produsentene innen hiphop i dag, med tonnevis av hitlåter for blant andre Snoop Dogg, Eminem, Rihanna, Jay-Z og Kendrick Lamar på CV’en. Norske Boska har siden sin forrige Kastellnatt-opptreden gitt ut en EP på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.