Kanye-yndling og produsentlegende til Kastellnatt: Vinn billetter!

Evian Christ, Just Blaze, samt norske Boska inntar den nedlagte rørleggerhallen under Slottsfjell. Vi deler ut billetter.

b
a

Det er ikke hvilke som helst rosiner i pølsa vi får servert når Slottsfjells klubbprogram nå er helt klart: Kanye West-favoritten Evian Christ har fulgt opp en lysende klubbkarriere med å produsere på Kanyes «Yeezus», og nylig kom nyheten om at Kanye velger seg unge Evian for videre samarbeid på neste skive. Til dypet under Slottsfjellet kommer også hitprodusenten Just Blazeen av de mest anerkjente aktive produsentene innen hiphop i dag, med tonnevis av hitlåter for blant andre Snoop Dogg, Eminem, Rihanna, Jay-Z og Kendrick Lamar på CV’en. Norske Boska har siden sin forrige Kastellnatt-opptreden gitt ut en EP på Permanent Vacation, som ble en favoritt hos tastemakerne John Talabot og Axel Boman.

Send en mail til konkurranse@nattogdag.no der du ved hjelp av omvendt psykologi prøver å overbevise oss om hvorfor akkurat DU burde befinne deg på Kastellnatt i sommer. Vi har 2×2 billetter å dele ut.

Lykke chill!