Folk som er kjæreste med sitt eget speilbilde

I så fall må du for pokker skjerpe deg. Vi lever i et samfunn her, og det er på tide å justere forventningene sine deretter. MEN: Det finnes alternativer. Hva med å for eksempel bli kjæreste med noen som er til forveksling like deg selv? Altså en person med nogenlunde lignende fysiske karakteristikker og et brennende ønske om å ha sex med seg sjæl. Det er noen som har funnet nettopp det. Bildene er hentet fra Boyfriendtwin. Det KAN forsåvidt være at noen av disse menneskene er brødre, vi skal gå med på det. Men laaangt fra alle.  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X