Er du «ansvarlig» russ? Her er 10 nye og ENDA MER ansvarlige russeknuteregler

Russetiden er i gang, og med det begynner arbeidet med å få flest mulig knuter i russelua for årets avgangselever. NATT&DAG har tatt en nærmere titt på årets knuteregler. Det er nokså høflig lesning, litt som en gammel episode av Stompa. Med andre ord bra - endelig tar russen skikkelig ansvar. Men det finnes fremdeles forbedringspotensiale! Her er 10 regler som burde være endret i årets reglement - og hva de burde blitt endret til. §2 // KJÆRLIGHET PÅ PINNE Lever dine russekort til Russens Hovedstyre så tar vi dem med til sykehusenes barneavdeling. (Dette fordi det er snakk om strenge […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X