Foto: Ingeborg Løvlie

Bildeserie: Lanseringsfest for Den Ensomme Utgaven på Jaeger

Fy faen, er det mulig å være så ubrukelig at det tar fire timer å laste opp og legge ut noen bilder? Det er det ass, men det er bare fordi vi hadde det så latterlig gøy på Jaeger i går. Vi husker ikke noen av dere, men dere og festen ser dritbra ut på bilder. PS. Skal du ut i kveld også? Sjekk NATT&DAGs utelivsanbefalinger for helgen.  [nggallery id=785] PPS. For de ekstra fyllesjuke har vi laget denne listen for å hjelpe dere på beina igjen.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X