Søndag Summarum: Kvalmende arabiske peniser

Ukas narkooppgjør: Stortingsrepresentant Erik Skutle innrømmer å ha brukt hasj, og ser dermed ut til å ha ødelagt sin politiske fremtid i Høyre. Det har hisset opp norske kommentatorer. For når den absurde narkotiapolitikken som ødelegger livene til hundrevis mennesker hvert år også rammer et politsk talent i Høyre, vel, DA er det på tide å reagere. NÅ må vi si stopp. Nok høyrepolitikerkarrierer har gått til grunne foran øynene på oss!

Ukas spørsmål: Har OP-5-iseringen av samfunnet gått for langt? Tom Egeland blir intervjuet i Nettavisen om hvordan han vurderer siktelsen av Erik Jensen – sånn rent plottmessig og uten å kjenne til saken noe videre. Tittelen er herlig talende.

Skjermbilde 2014-03-02 kl. 11.52.19

Ukas overskrift:

Screen shot 2014-03-01 at 2.12.03 AM.png

Ukas arbeidsliv:

Screen shot 2014-03-01 at 2.14.39 AM.png

faksimile: db.no

Ukas følelse: Bra, Solér. Man må alltid følge hjertet sitt etc.

faksimile: vg.no

Ukas peniser: – Sandefjord-jenta elsker metallmusikk- og kultur, vikingkultur, hunder, fjord og fjell, og er ellers ei vanlig jente som blant annet jobber på et mikrobryggeri, skriver Tønsberg Blad. Men hun har et problem: Innboksen er full av peniser. ARABISKE peniser.

Screen shot 2014-03-01 at 2.41.39 AM.png

faksimile: sb.no

Ukas råd:

Råd 1: Fjern de stressende post-it-lappene fra hodet.

Ukas hiphop-hue: Oooog DER fikk vi bekreftet akkurat hvor døvt det er å kun like «conscious hiphop». Er du en sånn en som liker rap liksom, men ikke sånn kommersielle greier som 50 cent? Vet du HVOR hvit du er? HANNE NABINTU HERLAND-hvit. Relgionshistorikeren går i en bloggpost denne uka knallhardt til angrep på dum rap og trekker frem Kendrick Lamar som en redningsmann fra den «fordummende stupide black American trenden» (sic!).

Vi siterer:

«se KENDRICK LAMAR, poet og rapper som følger i fotsporene til 2PAC og trekker rap mot det originale, bort fra den fordummende stupide Black American trenden vi har sett de senere årene der tekster kun fokuserer på horer, penger og dop.»

«sittende som noen forvokste okser på nattklubber og synge i videoer om gullet sitt, slottene sine, biler, damer, horer og dop. «

«Som om svarte menn alltid er perfekte, og man automatisk er en rasist hvis man påpeker de elendige kvinneholdningene som enkelte av disse har.  Altfor lenge har disse svarte rapperne sluppet unna kritikk fra storsamfunnet.»

Og mye, mye mer. Vi anbefaler også å oppsøkte twitterprofilen hennes og lese en helt ubetalelig diskusjon om hvorvidt hiphop er en sosial bevegelse eller festmusikk. Pent levert, offentligheten! Mer av dette!

Ukas kropp: Kudos til Dagbladet for å illustrere en kronikk om voldtekt med et toppløsbilde. Vi applauderer med vår ledige hånd!

Skjermbilde 2014-03-02 kl. 12.03.07

Faksimile: Dagbladet.no

Ukas politikk: Klitsjko mot Valujev! Øst-Europa leverer så ENORMT når det gjelder å koke tvilsomme intervensjoner ned til hvem som har den beste politiker/enorm boksefyr-komboen. Endelig no polllittikk som er verdt å følge med på!

Fun fact: Vi har møtt Valujev på bandybankett!

1796515_10151904684332548_1367510198_n.jpg

Ukas Mira Craig: Luis Suarez skal spille i strikkede fotballsko

Ukas “sa brura”:

sabrura.jpg

faksimile: db.no

Ukas fakkeltog: Hei! Hans-Petter Nygård-Hansen har faktisk forsøkt å forbedre debattklimaet i norske kommentarfelt i HELE februar! KANSKJE på tide å sitere at noen siterer Arne Næss på bloggen sin? Kanskje på tide noen voksne menn går foran og omtaler seg selv som voksne menn? Vi må TØRRE å verdsette hverdagsheltene som administrerer en facepage i over en måned og bare får EN aftenpostenartikkel igjen for strevet.

Ukas ruskenhelt:

Screen shot 2014-03-01 at 2.45.30 AM.png

faksimile: jv.dk

Ukas foredrag: Vi runder av med Elisabeth Nordheim aka Queen of Facebook (sic!!!!!!!!!!!) sitt foredrag fra BI, som har spredt seg på nytt i sosiale medier denne uka. Åpningsreplikk: “Jeg har sovet meg gjennom tre år på universitetet i Bergen, men likevel tjener jeg mer enn alle guttene jeg studerte med”.

Nå skal vi ikke gå inn på sannhetsgehalten i den påstanden, eller begynne å plukke fra hverandre alt annet som er galt her. Vi nøyer oss med å konstantere at det holder omtrent samme nivå som opptredenen hennes på Debatten denne uka, hvor hun presterte følgende råd til norske jenter som opplever kroppspress: «Pynt dere littegranne, så blir det nok mye bedre». Bakgrunnen var visstnok at tjukke damer i amerikanske kirker er tøffe med paljetter. Og dermed kan vi legge ned avdeling for spiseforstyrrelser på Ullevål. TAKK SKAL DU HA. GOD SØNDAG.

 

X