Sånn så det ut hjemme hos Kurt Cobain da han skjøt seg selv

Det er snart 20 år siden Nirvana-frontmann Kurt Cobain begikk selvmord hjemme hos seg selv i Seattle. Politiet i byen har satt i gang en ny gjennomgang av saken, og fant i den forbindelse en filmrull med 35 bilder av åstedet. Det er CBS som viderebringer bildene av mekkeboksen hans, av selvmordsbrevet hans og av krakken som var det eneste møbelet i hjemmet hans. Du kan se alle bildene hos CBS, her er et utvalg.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X