Foto: Richard Eriksen

– Jeg har vært normcore siden 2008

– Jeg liker jenter med Häglöfs tight large-sekk, eller Häglöfs PRO large. De går til alt. Det er det ypperste innen normcore akkurat nå, sier Eriksen. Vi befinner oss på samfunnsvitenskaplig faktultet på Blindern, omgitt av unge mennesker med ryggsekk og fleece-jakker. Eriksen observerer dem med et blikk skjerpet av et tiår som fotograf og påbegynte psykologistudier. Han snakker om de siste ukenes motesnakkis: Normcore. Har du også sett påfallende mange unge pene mennesker antrukket som Jerry Seinfeld i det siste? Og/eller: Har du sett påfallende mange artikler om pene unge mennesker antrukket som Jerry Seinfeld? Streite capser, joggesko og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.