Foto: Richard Eriksen

– Jeg har vært normcore siden 2008

– Jeg liker jenter med Häglöfs tight large-sekk, eller Häglöfs PRO large. De går til alt. Det er det ypperste innen normcore akkurat nå, sier Eriksen. Vi befinner oss på samfunnsvitenskaplig faktultet på Blindern, omgitt av unge mennesker med ryggsekk og fleece-jakker. Eriksen observerer dem med et blikk skjerpet av et tiår som fotograf og påbegynte psykologistudier. Han snakker om de siste ukenes motesnakkis: Normcore. Har du også sett påfallende mange unge pene mennesker antrukket som Jerry Seinfeld i det siste? Og/eller: Har du sett påfallende mange artikler om pene unge mennesker antrukket som Jerry Seinfeld? Streite capser, joggesko og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X