Lørenskog-tatovering tar verden med storm: «Let’s hope he’s lovin’ it»

Den største utfordringen med å tatovere seg i 2014 er å være original, og skal man tro dagens round-up på verdensveven, er det norske Lørenskog som foreløpig leder an i fantasikappløpet. – Det er morsomt å tenke på at jeg har en tatovering ingen andre har maken til. Til og med dato og klokkeslett er jo med, forteller Stian Ytterdahl i et intervju med Romerikes Blad. Slutshaming? 18-åringen har nemlig tatovert inn sin egen McDonalds-kvittering på hele underarmen, og har ingen nærmere forklaring på det spenstige blekkvalget enn en mildt sagt mystisk form for slutshaming fra egen kompisgjeng. - Et […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.