Lørenskog-tatovering tar verden med storm: «Let’s hope he’s lovin’ it»

Den største utfordringen med å tatovere seg i 2014 er å være original, og skal man tro dagens round-up på verdensveven, er det norske Lørenskog som foreløpig leder an i fantasikappløpet.

– Det er morsomt å tenke på at jeg har en tatovering ingen andre har maken til. Til og med dato og klokkeslett er jo med, forteller Stian Ytterdahl i et intervju med Romerikes Blad.

Slutshaming?
18-åringen har nemlig tatovert inn sin egen McDonalds-kvittering på hele underarmen, og har ingen nærmere forklaring på det spenstige blekkvalget enn en mildt sagt mystisk form for slutshaming fra egen kompisgjeng.

– Et par av kameratene mine syntes at jeg hadde vært litt for aktiv på damefronten i det siste og ville straffe meg. Da vi var på restauranten mandag, mente de at jeg måtte tatovere en Barbie på rumpa eller kvitteringen på armen min.

Screen-Shot-2014-03-26-at-6.54
Foto: Sabelink Tattoo

Nå  er det vanskelig å forstå hvorfor dette skulle være grunnlag for «straff», men det er i alle fall ingen tvil om at gladgutten fra Lørenskog har levert en sterk søknad om å få være selve definisjonen av «Zero fucks given».

– Nå blir jeg en levende reklameplakat, men jeg synes alt dette er bare moro. Kanskje det ikke er like moro når jeg er 50 eller 60 år, men det er mitt valg..[ ]…– Jeg bryr meg ikke om de negative kommentarene. Det er dessuten betryggende å vite at også mamma har gitt meg en «like». Jeg er mer usikker på hva pappa vil si, han er ikke på sosiale medier, utdyper gladgutten i samme intervju.

Populær på verdensveven
Stians uvanlige tatovering har forøvrig ikke bare begynt å gå på rundgang i sosiale medier, men nådde i natt også en rekke store utenlandske blogger og nettaviser –  inkludert Huffington Post, Mirror, LA Times, Gawker og Complex, som alle har latt seg imponere like mye av den norske ungguttens nå mer legendestemplede tatoveringsvalg:

«An 18-year-old Norwegian dude named Stian Ytterdahl just got a tattoo of his McDonald’s receipt on his arm. Now that’s someone who really loves Happy Meals,» skriver blant annet sistnevnte, mens gigantiske Huffington Post byr på følgende syrlige ingress: «Let’s hope he’s lovin’ it».

stian2

X