Foto: Christian Belgaux

Lanseringsfest for Når festen er over-utgaven

Torsdag 6. mars presenterer Redken NATT&DAGs lanseringsfest på Seeds, med Store P (live), Drippin (dj-set) og Shy for shore (live). Kom tidlig for å få med deg alt! (mer info om programmet nederst i saken) Dette er noen av sakene marsutgaven har å by på: - Kjønnet og udyret: Har feminismen sporet av? Femten år etter antologiene Fittstim og Råtekst har feminismen fått sin egen hjernevask. - På opprørsfylla i Ukraina: N&D reiste til Kiev som demonstrasjonsturister. - Norges beste rapper har akkurat sluppet solodebuten «Regnmannen» til en unison hyllest landet over og kumulativt terningkast én million, minst. Vi ble […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X