Foto: Redaksjonen

Helgens utelivsanbefalinger

Torsdag ”Dobbelklikk” Fotogalleriet. 12.00-17.00. Gratis. Iiiiiiiiik! Søtt! Elever ved medielinjen på Elvebakken stiller ut fotografiene sine på det prestisjefylte Fotogalleriet. I tre dager skal de stille ut bilder som representere deres ”stormfylte” og ”opprivende” forhold til det gode gamle livet. Med åpning klokken 12.00 (til 17.00) er dette vår LOVE og anbefaling til et napoleonskakestykke av vår mest undervurderte lesegruppe, nemlig NAVere og pensjonister. Aase Texmon Rygh. Modernisme for alltid! Museet for Samtidskunst. 18.00-21.00. Gratis Hvis ikke ungdommen på Fotogalleriet allerede har sprengt hjernekapasiteten din, kan du fortette kunsttralten ned til kvadraturen og Samtidsmuseet. I motsetningen til Fotogalleriet (kan man anta), […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X