Helgens utelivsanbefalinger

Torsdag Oslo Internasjonale Teaterfestival: Contemporary Dancing Oslo Internasjonale Teaterfestival er i år strengt tatt ikke en teaterfestival i det hele tatt, men en festival viet til samtidsdans og beslekta krumspring. Det er altså duket for en heidundrandes utfordring av det tverrestetiske sekkebegrepet scenekunst. Festivalen varer i over en uke, og et pass koster 750,-. Du kan også få med deg fem valgfrie forestillinger for 450,- Hele programmet kan du lese her. SwingStang på Sawol SwingStang markedsfører seg selv som "hip hop Norges nye klubbkonsept" og lover en taktfast reise gjennom hip hop-historien samt "SURPRISE GJESTER KOMMER FOR Å RAPPE!!!". Live musikk mellom 23 […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.