Landets høgste skald: Cornelius Jakhelln følger rettskrivningen fra 1917

FOTO Ingrid Pop   Kven er han som vil skriva høgnorsk utan å kunna nynorsk han som skriv så mykje skræmande, som byrjar arbeidsdagen i sengi med nynorskordboki og croquants de bonne maman Kven er han som inkje vil ottast, men som er rædd for alt – Fra diktet «Sjølvdøming» i Trisyn, første bok i Norrønasongen.   FOR FØRSTE GANG opplever vi at intervjuobjektet river i første runde på Schouskjelleren. Cornelius Jakhelln folder sammen uniformsjakken og setter seg ned for å snakke om sin rykende ferske trilogi «Norrønasongen», som nå er ferdigstilt med tredje bok, «Umgangskrigen». Vi spør om han […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.