Landets høgste skald: Cornelius Jakhelln følger rettskrivningen fra 1917

FOTO Ingrid Pop   Kven er han som vil skriva høgnorsk utan å kunna nynorsk han som skriv så mykje skræmande, som byrjar arbeidsdagen i sengi med nynorskordboki og croquants de bonne maman Kven er han som inkje vil ottast, men som er rædd for alt - Fra diktet «Sjølvdøming» i Trisyn, første bok i Norrønasongen.   FOR FØRSTE GANG opplever vi at intervjuobjektet river i første runde på Schouskjelleren. Cornelius Jakhelln folder sammen uniformsjakken og setter seg ned for å snakke om sin rykende ferske trilogi «Norrønasongen», som nå er ferdigstilt med tredje bok, "Umgangskrigen". Vi spør om han […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X