Foto: Mr Tovanski

Bildeserie: Lanseringsfest for Når festen er over-utgaven på Seeds.

Alle med god dømmekraft og respekt for torsdagskvelden var til stede da NATT&DAG, i samarbeid med Redken lanserte Når festen er over-utgaven på Seeds i går. Det var mildt sagt god kok – mye takket være Store P, Shy for shore og Drippin. Selv om vi fryktet at det ville bli umulig å toppe Årets beste-festen fra januar, ble gårsdagen en solid oppfølger. Selv om du allerede i går kunne se bilder fra festen, får du her en oppdatert versjon av hvordan det virkelig gikk ned. Se første del av bildeserien her [nggallery id=782] [nggallery id=781]  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X