Belgisk avis trykket bilde av Obama som ape

Bildet, som viser det amerikanske presidentparet redigert til å se ut som aper, ble trykket på avisens satire-seksjon. Vitsen gikk ut på at de var sendt inn av Vladimir Putin, og var ledsaget av følgende tekst: «Vladimir Putin er president i Russland. Vi ba ham sende oss et innlegg, og han valgte å sende bilder fremfor tekst siden han «ikke har mye tid».» Anledningen var Barack Obamas snarlige statsbesøk til Belgia. Bildet ble først spredt da forfatteren Chika Unigwe tweetet et bilde av avisen og postet det på twitter. Siden har det gått verden rundt, og høstet stort sett kritikk. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X