Blandede signaler fra Coca-Kaveh? Videopremiere og eksklusiv låtliste-sniktitt.

Den 19-årige rappegutten Kaveh fra Grünerløkka i Oslo lanserer flunkende ny video til låta "Snufs", som omtaler det evigaktuelle temaet kokainbruk. Låta tar tilsynelatende et standpunkt mot substansmisbruket, men i Miami Vice-videoen flyttes det kilometervis med dødspulver inn i nesebor i alle bauger og kanter. Skjer med disse blandede signalene, Kaveh? Er det ironi? Vi skjønner ikke slikt, kompis! Her er i hvert fall videoen, med pulver og brak og alt imellom: Hvilke andre blandede signaler kan vi forvente oss fra rapperen i tiden som kommer? Jo, en hel del. Vi har fått et eksklusivt innblikk i tematikken i resten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X