Blandede signaler fra Coca-Kaveh? Videopremiere og eksklusiv låtliste-sniktitt.

Den 19-årige rappegutten Kaveh fra Grünerløkka i Oslo lanserer flunkende ny video til låta "Snufs", som omtaler det evigaktuelle temaet kokainbruk. Låta tar tilsynelatende et standpunkt mot substansmisbruket, men i Miami Vice-videoen flyttes det kilometervis med dødspulver inn i nesebor i alle bauger og kanter. Skjer med disse blandede signalene, Kaveh? Er det ironi? Vi skjønner ikke slikt, kompis! Her er i hvert fall videoen, med pulver og brak og alt imellom: Hvilke andre blandede signaler kan vi forvente oss fra rapperen i tiden som kommer? Jo, en hel del. Vi har fått et eksklusivt innblikk i tematikken i resten […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.