Ukas musikkvideoer: Geniet Gondry, gubbepunk og Tiësto-tøser

Michel Gondry gjorde et aldri så lite musikkvideo-comeback denne uka, med Metronomys "Love Letters". Gondry er kanskje den viktigste musikkvideo-regissøren ever, men denne gangen virker det som han har kula'n litt. Ikke akkurat en ny klassiker i Chemical Brothers "Star Guitar" eller The White Stripes "The hardest button to button" -ligaen altså, men herregud –kul NOK:  Tiësto har kastet seg på EDM-vogna med låta "Red Lights". I videoen møter vi to smalltown girls som bare sier fuck servitørjobben og stikker til Vegas med noen bikerdudes. På veien gjør de roadtrip-aktiviteter som å bade og besøke slektninger. Vel fremme i Vegas møter de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X