Ukas musikkvideoer: Geniet Gondry, gubbepunk og Tiësto-tøser

Samt nytt fra Chelsea Wolf, Le Femme og Ariel Pink. Her er musikkvideo-uka oppsummert.

b
a

Michel Gondry gjorde et aldri så lite musikkvideo-comeback denne uka, med Metronomys «Love Letters». Gondry er kanskje den viktigste musikkvideo-regissøren ever, men denne gangen virker det som han har kula’n litt. Ikke akkurat en ny klassiker i Chemical Brothers «Star Guitar» eller The White Stripes «The hardest button to button» -ligaen altså, men herregud –kul NOK:


 Tiësto har kastet seg på EDM-vogna med låta «Red Lights». I videoen møter vi to smalltown girls som bare sier fuck servitørjobben og stikker til Vegas med noen bikerdudes. På veien gjør de roadtrip-aktiviteter som å bade og besøke slektninger. Vel fremme i Vegas møter de sjefen sjøl, som serverer dem Jägershots i DJ-boothen. Jackpot!


Chealse Wolf har skrevet spillefilm basert på tekstene fra hennes siste plate, «Pain is Beaty».  Filmen skal regisseres av Mark Pellington, som blant annet har gjort Pearl Jams «Jeremy» tidligere. Musikkvideoen under er til låta «Feral Love» (som nylig dukket opp i Game of Trones-traileren) og er et utdrag fra den kommende filmen.

Bli med gammelpunkerne i OFF! #bakfasaden! Keith Morris steker egg mens han ser eldre ut enn noensinne og trommis Mario Rubalcaba (Hot Snakes, Rocket from the Crypt) skater litt på en parkeringsplass før de fremfører låta «Void You Out»:


De kule kattene i La Femme har omsider sluppet video til «Si Un Jour«, en låt det må være mulig å omtale som ÜBERCATCHY uten å bli arrestert av @musikkpolitiops. Men hei! Se LITT mindre franske ut a, jenter!


Samarbeidet mellom Jorge Elbrose og Ariel Pink ble til singelen «Hang on to Life», og nå er jaggu oppfølgeren her. «Called to Ring» er tilsvarende dritbra, med tilsvarende trippy video. Får håpe albumet kommer snart.