Tatoverte Thomas Seltzer på leggen

Mysen-mannen Stig Marius Gaare er større fan av Turboneger og Trygdekontoret enn de fleste, og var derfor ikke vond å be da kompisen Lars Vegas Christoffersen spurte om han kunne tenke seg å forevige NRK-programlederen og deathpunk-bassisten på kroppen sin. – Jeg bor med Lars Christoffer og blir som regel med på det han foreslår, forklarer Gaare, som ikke kan huske å ha hatt noen betenkeligheter med prosjektet. Fra før har han en tatovering av Onkl P og «en annen kompis» på den andre leggen. - Det er ikke noe vits å være så veldig høytidelig på sånt. Han er jo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X