Terje Håkonsen
Foto: Magne Risnes

Terje Håkonsen: – Det er så mange puddinger

Denne saken ble publisert første gang i NATT&DAGs februarutgave i 2014.  Det finnes et klipp av deg på YouTube fra 1991 hvor du blir intervjuet og svarer «I dont know» på nesten samtlige spørsmål. Hva synes du om å snakke med journalister? – Jeg vet ikke. Hehe.  Hehe. – Det er opp og ned. Jeg vil dele kunnskap om interessene mine, ikke så mye mer. Kanskje noen synspunkter. Hvis det er gode spørsmål, kan det jo være moro. Hvis ikke må jeg bare gå.  Klippet, som for øvrig stammer fra snowboardfilmen «Scream of Consciousness», viser deg som sekstenåring. Samme år […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X