Foto: Magne Risnes

Seinabo Sey anmelder by:larm-artister

En av artistene det knytter seg mye spenning rundt under årets Bylarm er Seinabo Sey (S). Med bare en låt ute, men med bakgrunn fra arbeid med blandt andre Oskar Linnros og Maskinen står hun på scena i Wimpteltet 2330 i kveld.  Singelen “Younger” er gjort i samarbeid med produsenten Magnus Lidehäll som tidligere har jobba med Mapei og Veronica Maggio. Vi satte oss ned med henne for å få høre hennes mening om noen av årets norske By:larm-artister. Snurr film. Arshad Maumoni - “Definere meg” –Det høres littegranne ut som Ansiktet, som er en gruppe som vi har i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X