Hva med en klinepute til Valentine’s Day?

Enten du hater eller elsker Valentine’s Day, har det USA-inspirerte døgnet dedikert til kjærleik og romantikk blitt umulig å gjemme seg unna. Kjærester i lykkelige forhold gleder seg forventningsfullt til hva slags gaver som vil dukke opp, single menn og kvinner gruer seg over påminnelsen om utilstrekkelighet og mangel på menneskelig omtanke, mens kynikere i begge leire gjør sitt beste for å overbevis alle om at dagen burde boikottes – siden den jo bare eksisterer for markedskreftenes skyld.

Likevel er det enkelte forretningsidéer som er nødt til å applauderes, og da spesielt de som henvender seg til den kjærlighetsutsultede, upulte på tredjeåret, og totalt kroppskontaktdesperate delen av vårt vellykket-forventende samfunn. Det er her klineputa kommer inn i bildet – eller «Make-Out Practice Pillow» som oppfinnelsen egentlig heter. Utrustet med et putetrekk som gir koselige Husfliden-assosiasjoner, en halvåpen duckface-munn, og et strengt tatt ganske kraftig nesegrev. En slags barnevennlig utgave av en knulledokke (selv om den sikkert kan modifiseres til mer voksen aktivitet) om du vil, med åpenbare muligheter for salgssuksess i anledning de hundretusenvis av date-løse som hvert år gråter seg i søvn 14. februar.

– Reaksjonen fra de over 25 pleide å være variasjoner av «det er skikkelig creepy», mens de under 25 synes den er morsom og awesome. Ungdomsskole- til college-alder ser ut til å være de som virkelig liker idéen, forteller designer Emily King, som støpte ansiktet med hjelp fra munnpartiet på gjenopplivningsdukker.

makeout2


Tror du derimot ikke at en «Make-Out Practice Pillow» kommer til å hjelpe på Valentine’s Day-ensomheten, er det heldigvis flere putemuligheter å velge mellom:

 

Pillow Talk
Et par internett-tilkoblede puter som «snakker» med hverandre. Når avstandskjæresten legger seg, svarer din pute med å lyse.

Kjærestefang-pute
Desverre uten medfølgende stryking i håret.

1

Armkrokpute
For hyperensomme av begge kjønn.

2

Pute med innebygget papirlommetørkle-dispenser
Fordi du vet at du kommer til å gråte deg i søvn.

3

Twilight-kroppsputer
De er i alle fall varmere enn huden til Edward.

4

Og hvis selv dette utvalget ikke er nok, har vi selvfølgelig alltids én gammel og trofast venn som aldri svikter når ensomhetens nådeløse klør trekker deg til seg:

X