Hva med en klinepute til Valentine’s Day?

Enten du hater eller elsker Valentine’s Day, har det USA-inspirerte døgnet dedikert til kjærleik og romantikk blitt umulig å gjemme seg unna. Kjærester i lykkelige forhold gleder seg forventningsfullt til hva slags gaver som vil dukke opp, single menn og kvinner gruer seg over påminnelsen om utilstrekkelighet og mangel på menneskelig omtanke, mens kynikere i begge leire gjør sitt beste for å overbevis alle om at dagen burde boikottes – siden den jo bare eksisterer for markedskreftenes skyld. Likevel er det enkelte forretningsidéer som er nødt til å applauderes, og da spesielt de som henvender seg til den kjærlighetsutsultede, upulte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.