Giftig vann, Putin-portretter og velkomstvodka: Journalister i Sotsji live-tweeter hotellinnsjekkingen

Ingen skal si vestlige sportsjournalister ikke kan tåle hel en del. Det er mange grunner til å protestere mot OL i Sotsji: Innskrenket yttringsfrihet, forfølgelse av homofile og ekstrem korrupsjon, men vel, la gå – vi kommer og dekker folkefesten likevel. I idrettens navn, såpass må vi vel kunne utstå. Men vit det, autoritære, udemokratiske og menneskerettighetsbrytende OL-arrangør: Når vi ser noe virkelig kritikkverdig vil vi ikke la stilne! Og nå har det altså skjedd: Journalister fra hele verden inntar OL-byen, og mediehotellene bærer lite preg av den astronomiske pengebruken i forkant av lekene. Sotsji-OL skal visstnok være tidenes dyreste – også […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.