Giftig vann, Putin-portretter og velkomstvodka: Journalister i Sotsji live-tweeter hotellinnsjekkingen

Ingen skal si vestlige sportsjournalister ikke kan tåle hel en del. Det er mange grunner til å protestere mot OL i Sotsji: Innskrenket yttringsfrihet, forfølgelse av homofile og ekstrem korrupsjon, men vel, la gå – vi kommer og dekker folkefesten likevel. I idrettens navn, såpass må vi vel kunne utstå. Men vit det, autoritære, udemokratiske og menneskerettighetsbrytende OL-arrangør: Når vi ser noe virkelig kritikkverdig vil vi ikke la stilne! Og nå har det altså skjedd: Journalister fra hele verden inntar OL-byen, og mediehotellene bærer lite preg av den astronomiske pengebruken i forkant av lekene. Sotsji-OL skal visstnok være tidenes dyreste – også […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X