Oros meny er lagt opp som et godt dj-sett

*Stem nederst i saken* Oro er nominert til prisen for Årets Restaurant 2013. Her er juryens begrunnelse: "Oro er den gamle mesterkokken Terje Ness sitt lenge neglisjerte barn, men nå har restauranten igjen fått den oppmerksomheten den fortjener, og det av superkokkene Marius Martinsen (tidligere kjøkkensjef på Mezzanine) og Alex Berg (tidligere kjøkkensjef på Palace grill). Selv om det nye teamet ikke har blitt helt tørre bak ørene ennå, seiler Oro igjen opp mot det absolutte toppsjiktet blant Oslos restauranter. I motsetning til sine nærmeste konkurrenter på restaurantenes adelskalender satser ikke Oro på den minimale nye nordiske stilen. På Oro […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X