Sorte lerreter, hvite sædflekker

*Stem nederst i saken* Battle nr. 13 på Pink Cube er nominert til prisen for Årets Kunst 2013. Her er juryens begrunnelse: "Mer prostitusjon og realistisk griseri, gitt. Her vil vi fokusere på Bård Ask sitt bidrag i denne battle-utstillingen på Pink Cube. Som i Lene Bergs film er også disse prostituerte bosatt i Berlin og dukker opp i nordmenns videokunst. Denne gangen er det imidlertid snakk om gutter. Videoinstallasjonen til Ask består av tre tv-skjermer med tre onanerende gutteprostituerte, samt tre sorte lerreter montert på vegg. Filmens aktører ble funnet via en tysk eskorteside på nettet. De er filmet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X