Foto: Christian Belgaux

Velkommen til lanseringsfest!

Osloprisen er NATT&DAGs årlige kåring av byens viktigste, mest bemerkelsesverdige og dedikerte meningsbærere og kulturaktører fra året som har vært. Den 7. februar 2014 skal de beste fra 2013 feires. De beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene skal opp på scenen for å hedres. I tillegg utdeles den gjeveste prisen av dem alle, Årets Navn, for lang og tro og uunnværlig tjeneste. I denne utgaven kan du lese hvem som er blitt nominert. I tillegg: Årets verste, Årets flaueste øyeblikk, Årets ånd, intervju med Carmen Villain, og Smil & Gift møter Årets navn-jurymedlem, artist […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.