Velkommen til lanseringsfest!

Årets beste-avisen lanseres på Ingensteds på fredag! Det blir også premiere på tredje sesong av Girls i samarbeid med HBO Nordic!

b
a

Osloprisen er NATT&DAGs årlige kåring av byens viktigste, mest bemerkelsesverdige og dedikerte meningsbærere og kulturaktører fra året som har vært. Den 7. februar 2014 skal de beste fra 2013 feires. De beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene skal opp på scenen for å hedres. I tillegg utdeles den gjeveste prisen av dem alle, Årets Navn, for lang og tro og uunnværlig tjeneste. I denne utgaven kan du lese hvem som er blitt nominert.

I tillegg: Årets verste, Årets flaueste øyeblikk, Årets ånd, intervju med Carmen Villain, og Smil & Gift møter Årets navn-jurymedlem, artist og ustoppelige energibunt Torgny Amdam.

Ingensteds / CC: gratis / ID: 20 / Konsert: overraskelse