Ny video: Store P vil ikke være i din verden

Forventningene har vel sjelden vært høyere enn etter at ryktene begynte å gå om at Store P fra A-laget jobbet med et soloalbum. Ventetiden har nesten ikke vært til å holde ut, men nå er endelig første låt med tilhørende video ute, og vi antar at albumet Regnmannen er rett rundt hjørnet siden det er duket for releasekonsert på BLÅ allerede neste fredag. Store P - Vikje Være i Din Verden 

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X