Staerke saker

Stem nederst i saken! Staer er nominert til prisen for Årets Live 2013. Her er juryens begrunnelse: "Å se Staer spille live er en intens affære. Vi ble blåst avgårde, akkurat som de andre som har hatt muligheten til å se trioen opptre. Etter å ha livedebutert med Noxagt i 2010, har bandet rukket å spille en voldsom mengde konserter i over 25 land. I løpet av de to siste årene har det naturligvis blitt en bråte opptredener på mindre venues i Øst-Europa, akkurat som det bør være for et undergrunnsband i utvikling. I tillegg til intens turnering har Staer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X