Søndag Summarum: Short Cut varsler om ransbølge i Oslo

Ukas varsler: Vegard "Short Cut" Olsen tok seg denne uken en pause fra å stå frem i media med sin tunge fortid, til fordel for å varsle Oslo-beboere om at det forekommer ran. - For halvannen uke siden ble jeg ranet, og sånn er det liksom. Og så ville jeg lage en sak på det i media, for å skape litt trykk rundt det at folk blir ranet i Oslo, sier han til VG. Mye tyder på at dette ikke bare dreier seg om et engangstilfelle, men at det kan være snakk om en negativ tendens som nå rammer hovedstaden. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X