– Skulle ønske folk slapp seg mer løs

Stem nederst i saken! Untzdag er nominert til prisen for Årets Klubbkonsept 2013. Her er juryens begrunnelse: "I høst loddet vi ut en premie til den som kunne fortelle oss hvilket ukentlig klubbkonsept som benytter seg av den stigmatiserte bokstaven Z i navnet sitt. ALLE svarte Frank Znort Quartet, bortsett fra Øyvind Morken og Gaute Haaversen, som har arrangert Untzdag på Jaeger til et storfornøyd klientell siden januar 2012. Duoen har sørget for at onsdag har seilt opp som en av de aller beste utekveldene i Oslo, og fjorårets Untzdag-program kunne skilte med flotte bookinger som Ron Morelli, Solomun, A […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X