Pausepianister og penger fra kommunen

Stem nederst i saken! Klubb Kavalér er nominert til prisen for Årets Klubbkonsept 2013. Her er juryens begrunnelse: "Klubbkulturen trenger nye idéer. Elektrohouse er fint det, men det finnes jo mange andre kilder å hente dansemusikk fra også. Storband-musikken fra trettitallet for eksempel. Og da danset man pardans. Klubb Kavalér er ikke tenkt som et retro-arrangement, men mer som en best of-kavalkade over klubbkulturens historie. Og en annen ting: Stemningen er bedre tidligere på kvelden. Folk er gladere før de begynner å bli trøtte og for fulle. Bergen har dessverre lagt seg til den idiotiske vanen at ingen dansegulv begynner før […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.