Passiv hasjrøyking ga Johndoe årets konsertopplevelse

Stem på Årets Live nederst i saken! Johndoe er nominert til prisen for Årets Live 2013. Her er juryens begrunnelse: «Det ble utsolgt kjappere enn man kunne si «Rastløs Rock’n’Roll» da Johndoe proklamerte scenecomeback to dager på rad på Blæst i september, og Blæst var duggvått av svette og dedikasjon etterpå. Allsangfaktoren var høy, og Johndoe er som et høyoktanmaskineri som alltid kjører på i femte gir. Etter Blæst-konsertene kjenner man også litt ekstra på tomrommet et Johndoe-hiatus har etterlatt seg i norskspråklig rock. Derfor: vi håper på stadig gjentakelse!» Hvordan var deres første gig? – Noe av de første […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.