Passiv hasjrøyking ga Johndoe årets konsertopplevelse

Stem på Årets Live nederst i saken! Johndoe er nominert til prisen for Årets Live 2013. Her er juryens begrunnelse: "Det ble utsolgt kjappere enn man kunne si «Rastløs Rock’n'Roll» da Johndoe proklamerte scenecomeback to dager på rad på Blæst i september, og Blæst var duggvått av svette og dedikasjon etterpå. Allsangfaktoren var høy, og Johndoe er som et høyoktanmaskineri som alltid kjører på i femte gir. Etter Blæst-konsertene kjenner man også litt ekstra på tomrommet et Johndoe-hiatus har etterlatt seg i norskspråklig rock. Derfor: vi håper på stadig gjentakelse!" Hvordan var deres første gig? – Noe av de første […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X