Foto: Ingeborg Løvlie

Nominer din kandidat til årets navn

I år er det leserne som nominerer kandidatene til Årets Navn på NATT&DAGs Oslo-, Bergens-, Stavanger- og Trondheimspris. Årets Navn er NATT&DAGs hederspris for lang og tro tjeneste, og skal gå til en som investerer tid, krefter, vilje og talent i byen sin. En som gjør byen bedre, og ville etterlatt seg et stort, sort hull. En som bygger, brenner og bereder - foran, over, under eller bak scenen. Altfor mange av “de stille heltene” går ubemerket hen, og vi vil at dere skal nominere disse også; de som går stille i døren, men alltid er der. Nominasjoner kan sendes […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X